Sydslam

​Om os

Sydslam

Sydslam blev etableret i 1964. Efterfølgende har vores medarbejderstab og bilpark udviklet sig i takt med de krav, markedet efterspørger. Med en stor flåde af både slamsugere, mammutsugere, højtryksbiler og TV-inspektionsbiler, er vi klar til at rykke ud og hjælpe både erhvervsdrivende, det offentlige og private, med kloakproblemer af enhver karakter samt tungere industrielle opgaver. Vi tør derfor godt påstå, at Sydslams medarbejdere og vores vognpark har de kompetencer, der skal til for at løse specifikke opgaver, så alle bliver tilfredse med resultatet.

I dag er Sydslam et selvstændigt firma under Serwent-paraplyen. Fordelene ved sammenlægningen er mange. Her vil vi blot fremhæve, at du kun behøver at henvende dig til Sydslam, uanset om du ønsker at få løst opgaver indenfor industriservice eller kloakservice. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du har problemer med kloarken, har behov for opsugning og transportering af slam eller andet flydende affald. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du har problemer med kloakken. Har behov for opsugning og transportering af slam eller andet flydende affald. Og vi er klar døgnet rundt 24/7.  Ring Tlf. 70 20 51 41.

Hvem er Serwent?

Serwent er den næststørste aktør inden for vedligeholdelse af underjordisk infrastruktur i Skandinavien og din lokale partner sammen med Sydslam.

Kontakt

Certificeret

Sydslam A/S er certificeret efter miljøledelsesstandarden DS/EN ISO 14001.